Vakmanschap

Lips Groen maakt tuinen met liefde. Het team bestaat uit vakmensen die niet alleen vakkennis en technische kennis hebben, maar ook een groen hart. Want dan pas kan de liefde voor tuinen ontstaan. Dit vakmanschap bij Lips Groen betekent ook dat u aan al onze medewerkers uw vragen kunt stellen, wij zijn er namelijk voor u en uw tuin! Als team willen we maar een ding; een unieke tuin die bij de klant past.

Wij zijn bij u te gast. Fijn dat wij het vakmanschap in uw tuin mogen laten zien. Netjes werken, afspraken nakomen en werken met duurzame producten, daarmee willen wij ons vakmanschap direct aan u bewijzen. Met onze vakkennis realiseren wij dagelijks unieke tuinen die bij onze klanten passen. Kwaliteit, concrete en slimme (duurzame) oplossingen en creativiteit zorgen ervoor dat u kunt genieten van ons vakmanschap in uw tuin. U voelt zich er prettig en vitaler, dan pas kunt u echt genieten van de liefde voor tuinen.

Om onze vakkennis up to date te houden zorgen wij dat ons team de juiste bijscholing volgt. Daardoor denken onze mensen in oplossingen.


HEEFT U OOK GROENE VINGERS?
Dan sluiten we naadloos aan op elkaar. Er zijn bij Lips Groen verschillende mogelijkheden om uw unieke tuin te realiseren. Dit kan met alleen een ontwerp en beplantingsvoorstel waarmee u zelf aan de slag gaat. Of u laat toch bij de tuinaanleg nog een gedeelte door Lips Groen uitvoeren. Hetzelfde geldt voor het onderhoud. Onze vakmensen geven u graag advies en delen het vakmanschap, zodat u zelf aan de slag kunt. Is het onderhoud nu niet uw favoriete hobby? Dan komen onze hoveniers graag voor u dit werk doen. Laat het ons weten!

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste tuininspiraties en handige tips van onze vakmensen?
Schrijf dan nu in voor onze nieuwsbrief.