CREATIVITEIT

Wij zitten boordevol ideeën voor nieuwe tuinen. We worden dagelijks geïnspireerd door onze klanten. Want uw wensen sturen onze creativiteit aan, waardoor we iedere keer weer een uniek ontwerp kunnen maken. Door ons vakmanschap en kennis komen er ook iedere dag weer meer duurzame mogelijkheden bij. Hierdoor voeden wij onze creativiteit en kunnen we bij Lips Groen continu in mogelijkheden blijven denken. Daar worden wij blij van!

Creativiteit in onze ontwerpen resulteert in een tuin die bij u past. Tijdens de tuinaanleg komen we soms voor verrassingen te staan. Ook dan is onze creativiteit er om in oplossingen te denken, zodat we een  tuin aanleggen waarin u zich thuis voelt. Een tuin is iedere dag anders, ook ieder seizoen vraagt om een andere aanpak. Onze hoveniers hebben de creativiteit en de ervaring waarmee we het onderhoud van uw tuin graag van u overnemen. Zo kunt u blijven genieten en u iedere dag weer vitaal voelen in uw tuin.


SOMS ZIT HET IN DE KLEINE DINGEN
Voelt u zich nu niet altijd prettig in uw tuin? Heeft u het gevoel dat u iets mist? Vraag dan of we even met u meekijken. We delen graag onze kennis om te kijken hoe we wel de juiste tuin voor u kunnen creëren. Wij noemen dat restyling. Een duurzame tuin bestaat uit elementen en producten. Als deze niet in balans is met de omgeving, dan kan het gebeuren dat u zich daardoor niet prettig voelt in uw eigen tuin. Soms kunnen we dan met creativiteit en kleine aanpassingen u wel weer dit fijne gevoel terug geven. Zo ervaart u weer de liefde voor uw tuin, zoals wij dit ook voelen.

Niet blij met uw tuin? Maak een vrijblijvende afspraak!