Informatie avond Aardstralen

Informatie avond Aardstralen

Op 4 november is er een informatieavond van 19:00 tot 21:00 uur waarin Guido Viaene uitleg geeft over (aard)stralen, Electro smog en over de opleiding die hij gaat geven. Al 30 jaar bestaat in België een unieke academie voor Radiësthesie. Hun doel is mensen opleiden tot professioneel stralingsdeskundige in het opsporen van ondergrondse wateraders en aardstraling.

Zoals je namelijk bovengronds een heel wegennet van straten hebt, is er ook ondergronds een wegennet van waterwegen of wateraders. Bovengronds volgen we dat wegennet vooral visueel, iedereen kent dat, ondergronds volgen we dat waterwegennet met ons aanvoelen. Juist dat aanvoelen staat centraal in deze opleiding. Wie aanleg heeft kan zich professioneel scholen en trainen in het aanvoelen van deze stralingszones en wateraders. Daar dergelijke doorgedreven opleiding in Nederland niet bestaat, komt voorlopig een eenmalige opleiding in Nederland, bij Lips Groen in Nistelrode. De hele achterliggende kennis over dit fenomeen en de invloed ervan op mens, dier en plant komt uitgebreid aan bod. Tijdens de opleiding is het ook mogelijk scholing te krijgen in het opsporen van alle andere soorten elektrosmog met technische meetapparatuur.

Het unieke van deze opleiding is dat er geen onder-wijs (gebonden aan materie en van uit het denken) maar vooral boven-wijs wordt aangereikt (communiceren met de onstoffelijke energie van de aarde van uit je onstoffelijk waarnemingsvermogen of je aanvoelen) en dat is… totaal… iets anders. Meer info vind je ook op hun website: www.aardstralen.be.

Vanaf februari 2016 zal op 21 woensdagen van 13.00 tot 15.00 uur de mogelijkheid zijn om in Nistelrode de opleiding tot Radiëstesist te volgen. Voor info, lesdata en inschrijving kun je terecht bij LipsGroen Nistelrode email@lipsgroen.nl 0412-612713 en voor algemene info ook bij de Academie voor Radiësthesie in België: info@aardstralen.be of 00 32 51 567443

IMG_1940