Informatie avond opleiding ontwerper FeelGoodGarden

Informatie avond opleiding ontwerper FeelGoodGarden

Basic RGB

Op 11 november is er een informatieavond waarin Wim Lips uitleg geeft over de opleiding tot ontwerper FeelGood Garden. Deze opleiding richt zich op ontwerpers voor binnen en buiten en mensen die iets hebben met de gezonde werking van groen en vormgeving.

Tijdens de lessen leer je de verschillende soorten energie te onderscheiden en te ervaren. Thema’s als de kracht van kleur, de invloed van vormen en het toepassen van de gulden snede komen aan bod. Aan de hand van praktijk voorbeelden leer je de functionaliteit van water, het gebruik van planten en de relatie tussen plant en bodem. Verschillende specialisten op gebied van geopathie, beplanting, wichelroede en Radiësthesie zullen een lesdag verzorgen. Tijdens de hele opleiding is er aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en leer je waar je energie vandaan haalt en hoe je deze kunt behouden. Aan het eind van de lessen heb je geleerd om intuïtief te ontwerpen met de natuur als inspiratiebron.

De informatieavond is 11 november en de aanvang is om 19.00 uur bij LipsGroen in Nistelrode. De cursus start vanaf 19 januari 2016 en zal op 25 dinsdagen van 13.00 tot 20.30 uur gegeven worden. Voor meer infoen inschrijving kun je terecht bij LipsGroen via email@lipsgroen.nl of 0412-612713.