Vacature: Vakbekwame hovenier

Vacature: Vakbekwame hovenier

Personeel is de motor van een onderneming. Voor LipsGroen is dat niet anders. Daarom kiezen wij onze collega’s zorgvuldig uit. Collega’s met liefde voor het vak, gedegen kennis en hart voor hun collega’s en het bedrijf. Mensen met bezieling. Onze ervaren hoveniers zijn daarom stuk voor stuk gevoelsmensen met oog voor detail, vaklui met allemaal hetzelfde doel: een tuin, wat voor soort dan ook, waar je lekker van kunt genieten.

Kortom, LipsGroen staat voor goed opgeleide specialisten en heeft dus altijd de juiste mensen op de juiste plek. En dat geeft gewoon een goed gevoel.

Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ook dit gevoel voor tuinen hebben.

Vakbekwame hovenier
De hovenier is verantwoordelijk voor de aanleg- en onderhoudswerkzaamheden van uiteenlopende projecten. Wij zijn op zoek naar een collega met een gedegen vakkennis. Het liefst iemand die letterlijk en figuurlijk ruim kan denken. Een rijbewijs BE is noodzakelijk.

Voel jij je aangesproken stuur dan je motivatie en cv naar Chrisjan van Dinther. Wil je graag meer informatie over de vacature, bel dan gerust 0412-612713 of mail: email@lipsgroen.nl