De natuur aan huis

Wie droomt er nou niet van een buitenhuis. Een droom die eigenlijk voor iedereen binnen handbereik ligt. Want of je tuin nu groot is of klein, rechthoekig, vierkant of een beetje scheef van vorm, lekker wonen kun je ook in je eigen achtertuin. Gewoon onder de blote hemel. Je eigen paradijs waar alles goed in balans is en waar je helemaal jezelf kunt zijn.

MULTIFUNCTIONEEL BUITENHUIS

Het doel van de tuin is niet voor iedereen hetzelfde. Voor de een is het een relaxplek, de ander kookt en eet graag in de buitenlucht. Misschien wil je er gewoon een gezellig feestje kunnen bouwen. Of relaxen, eten, koken én feesten. Je buitenhuis is dus multifunctioneel en bovenal een plek waar je bij kunt tanken op een manier die jou past.

ZIE JIJ JE HIER AL ZITTEN?

En daar komen wij om de hoek kijken want bij LipsGroen weten we alles van FeelGood Gardens. Wij ontwerpen energetische tuinen, van weidse gaarde tot balkon. Tuinen die je op het lijf zijn geschreven, waarin balans en harmonie de boventoon voeren. Door beproefde vormen, materialen en planten te gebruiken kunnen we elke stoorzender uitschakelen. Of het nu gaat om de straling van een gsm-mast of een verstoorde waterhuishouding. En met de juiste beplanting geven we je tuin het hele jaar door een mooi vernis.

Projecten en ontwerp Lips Groen

Complete Tuin 2018

Tuinidee 2018

FEELGOOD GARDEN

Tuinidee 2017