Energetische tuin: Een goed gevoel

Een energetische tuin begint bij een goed gevoel. Een goed gevoel begint bij bij rust in je hoofd en daar kunnen wij voor zorgen. Daarom komen we eerst vrijblijvend bij je thuis om te praten over alles wat je bezighoudt. De klik met de opdrachtgever en het inlevingsvermogen van de ontwerper zijn namelijk heel belangrijk. Dus voordat we een energetische tuin gaan ontwerpen willen we je eerst leren kennen. Omgekeerd geldt dat waarschijnlijk ook. Zo weten we zeker dat ons ontwerp op je lijf is geschreven. Natuurlijk gaan we samen de tuin in. We bekijken de ligging, voelen welke lijnen er aanwezig zijn, nemen de maten op en lopen de wensenlijst door. Ook de ontwerpkosten komen aan bod.


EVENWICHT ALS UITGANGSPUNT
Met deze input gaan we aan de slag. Ons uitgangspunt is een evenwichtige omgeving met eerlijke materialen waarin iedereen zich het hele jaar door prettig voelt. We maken een beplantingsplan waarin duidelijk staat aangegeven welke planten we willen gebruiken en waar ze komen te staan. We kijken naar de verlichting en het bijbehorende elektriciteitsplan en natuurlijk komt ook de bestrating in al zijn aspecten aan bod.


ONTWERP
Dan breekt een belangrijk moment aan: als de schets op papier staat, nodigen wij je uit op ons bedrijf in Nistelrode waar we in woord en beeld ons voorstel kunnen toelichten. Ook de kosten voor de aanleg worden besproken, waarna je een gedetailleerde, inzichtelijke offerte ontvangt. Bovendien zijn we flexibel want het staat je vrij om een gedeelte van de werkzaamheden zelf uit te voeren. Zodra je akkoord gaat, sturen we een orderbevestiging en gaan wij aan de slag.


ALLES OP EEN RIJTJE

  • Je voelt je thuis bij de FeelGood Gardens van LipsGroen.
  • We komen bij je langs zodat we elkaar beter leren kennen, om het huis en de tuin te bekijken en de wensen op papier te zetten.
  • Aan de hand van al deze gegevens maken we een ontwerp.
  • We nodigen je uit om in Nistelrode de schets te bespreken.
  • Tevreden? Dan krijg je een inzichtelijke offerte.
  • Helemaal tevreden? Dan gaan we na de bevestiging zo snel mogelijk aan de slag.

WAAR WERKEN WIJ?

Onze tuinen zijn vooral te vinden in de driehoek Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven. Maar we werken door heel Noord-Brabant, Gelderland en zelfs daarbuiten. Want je lekker voelen in je tuin kent geen grenzen.