DUURZAAMHEID

Duurzaamheid nemen we bij Lips Groen als uitgangspunt. De duurzaamheid van onze omgeving wordt door onze activiteiten niet aangetast of negatief veranderd. Onze ontwerpen zorgen er juist voor dat alle elementen in de tuin aanwezig zijn, waardoor we met de inrichting van uw tuin balans creëren.

Bij bijna alle producten die we gebruiken om uw tuin in te richten maken we gebruik van duurzame producten. Denk hierbij aan duurzame bestrating, duurzaam hardhout, organische meststoffen of bodemverbeteraars. Maar ook de diversiteit aan beplanting draagt bij aan de duurzaamheid van uw nieuwe tuin.

Lips groen is ook partner van het duurzaamheidslabel NL Greenlabel waarmee we aan willen geven dat duurzaamheid in deze tijd niet meer weg te denken is in ons vakmanschap. Onze ontwerpen hebben dit label!

“Het is onze missie om mensen te laten zien dat bewust en respectvol omgaan met de natuur samen kan gaan met een gezonde en comfortabel leefstijl. Als we bewuster omgaan met de natuur, meer ruimte geven aan groen in ons leven, dan worden we daar met z’n allen beter van.” Missie van NL Greenlabel


U HEEFT DUS ZELF DE KEUZE

Het klimaat verandert, het gaat slecht met de biodiversiteit en de kwaliteit van onze leefomgeving gaat achteruit. Kies voor een tuinontwerp van Lips Groen en met deze groene en duurzame tuin kun je bijdragen aan een verbetering van het leefklimaat voor uzelf, planten en dieren. Met onze tuinen willen we graag zorgen voor een plek waarin u zich thuis voelt, prettig voelt en uiteindelijk ook vitaler. Dan ervaart u de duurzaamheid, creativiteit en vakmanschap van ons team.

Om dit in alle facetten van ons vak door te voeren, zorgen wij ervoor dat onze medewerkers ook productkennis hebben, zodat zij ons uitgangspunt duurzaamheid tot in de puntjes kunnen uitvoeren. Dus niet alleen in het ontwerp, maar ook in de tuinaanleg en zeker ook in het materieel en de producten die we gebruiken tijdens het tuinonderhoud

Wilt u advies over duurzaamheid in uw tuin? Maak nu een afspraak.