FeelGood Garden: I Feel Good!

DE ENERGIE VAN RUST: DE FEELGOOD GARDEN
Rust. Harmonie. Balans. Dat klinkt goed! In dit hectische bestaan heeft iedereen behoefte aan een plek waar de rest van de wereld even ophoudt te bestaan, waar je kunt bijtanken en je lekker je gang kunt gaan maar dan in je eigen tempo. Een omgeving die energie geeft en geen energie kost. Gelukkig heeft de natuur echt alles in huis om zo’n FeelGood Garden te creëren. Gewoon in je eigen achtertuin, op school of op kantoor.

Een FeelGood Garden is een energetische tuin. De juiste energiebalans zorgt dat je er lekker in je vel zit. Met beproefde technieken en eerlijke materialen worden alle aanwezige elementen in evenwicht gebracht. Negatieve invloeden als elektrosmog of een verstoorde waterhuishouding worden uitgeschakeld: er ontstaat een evenwicht tussen mens, dier, plant en mineraal. De tuin straalt rust uit en dat voel je gewoon.


HEERLIJKE TUIN
Wij gaan voor duurzame tuinen waar je tot in lengte van dagen van kunt genieten. Duurzame tuinen stoelen op eerlijke materialen. Daarom werken wij met eerlijke producten die ecologisch verantwoord zijn en het milieu minder belasten. We laten de tuin op een natuurlijke manier zijn gang gaan en sturen bij met middelen die de natuur zelf in huis heeft. Logisch dus dat LipsGroen partner is van NL Greenlabel.

Om de duurzaamheid inzichtelijk te maken, worden alle producten van NL GreenLabel voorzien van een paspoort waarin o.a. de herkomst, productiewijze en levensduur van de materialen staan vermeld. Want energetisch staat ook voor eerlijk.