Vakmensen aan het werk

Personeel is de motor van een onderneming. Voor LipsGroen is dat niet anders. Daarom kiezen wij onze collega’s zorgvuldig uit. Collega’s met liefde voor het vak, gedegen kennis en hart voor hun collega’s en het bedrijf. Mensen met bezieling. Onze ervaren hoveniers zijn daarom stuk voor stuk gevoelsmensen met oog voor detail, vaklui met allemaal hetzelfde doel: een tuin, wat voor soort dan ook, waar je lekker van kunt genieten.

Kortom, LipsGroen staat voor goed opgeleide specialisten en heeft dus altijd de juiste mensen op de juiste plek. En dat geeft gewoon een goed gevoel.

Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ook dit gevoel voor tuinen hebben.

Leerling-hovenier
Als leerling-hovenier volg je een beroepsopleiding. Je bent enthousiast, leergierig en gemotiveerd om door te groeien tot een vakbekwame hovenier. Samen met een collega zorg je voor de aanleg en het onderhoud van uiteenlopende projecten. En natuurlijk ga je voor 100%.
Deze vacature kan ook als stage worden ingevuld voor een beroepsopleiding niveau 2 of 3. De minimumleeftijd is 17 jaar.

Hovenier
De hovenier is verantwoordelijk voor de aanleg- en onderhoudswerkzaamheden van uiteenlopende projecten. Wij zijn op zoek naar een collega met een gedegen vakkennis. Het liefst iemand die letterlijk en figuurlijk ruim kan denken. Een rijbewijs BE is noodzakelijk.

Voel jij je aangesproken stuur dan je motivatie en cv naar Chrisjan van Dinther. Wil je graag meer informatie over de vacature, bel dan gerust.