Bomen en planten, het gezicht van je tuin

Bomen en planten. Onze hoveniers kunnen er uren over praten. Gewoon uit liefde voor het vak natuurlijk, maar ook omdat er ontelbare soorten en varianten bestaan. Ontzettend veel mogelijkheden dus.


DE CHARME VAN ELK SEIZOEN
Gelukkig weten onze bevlogen hoveniers wel raad met al die mogelijkheden. Zij kunnen er namelijk voor zorgen dat je het hele jaar door plezier hebt van je buitenhuis. Elk seizoen heeft immers zijn charme. En natuurlijk weten we bij LipsGroen alles van winterbloeiers, zomerbloeiers, laatbloeiers, welke planten het best tot hun recht komen in de zon, welke planten van schaduw houden en welke combinaties een harmonieus geheel vormen. Ook de verhouding tussen kleur, bladvorm en bloeitijd wordt meegenomen. Natuurlijk met jouw wensen als uitgangspunt. Want wij zijn niet gewoon hoveniers: wij zorgen ervoor dat we de beplanting afstemmen op jou als mens. Want ook een tuin moet een gezicht krijgen. En dat gezicht moet wel bij jou passen.


DOORDACHT BEPLANTINGSPLAN
En of het nu gaat om bomen, heesters, vaste planten, zomer- of laatbloeiers, er zijn gewoon een aantal essentiële zaken waar we rekening mee moeten houden. Zo willen we graag weten hoe zonnig de tuin is, of de wind vrij spel heeft, hoe het met de bodem is gesteld, of er een stoorzender zoals bijv. een zendmast in de buurt staat en hoe de waterlijnen lopen. Allemaal zaken die aan de basis liggen van een mooie tuin die we, zo nodig, verbeteren, aanpassen of neutraliseren. LipsGroen gaat dus niet over één nacht ijs: we maken een beplantingsplan dat aansluit bij je huis, de omgeving en bij jou als mens.