vakwerk


De aanleg van een tuin is niet alleen vakwerk, het is ook zwaar werk en vereist technische kennis. Je kunt niet zomaar in het wilde weg aan de slag. Daarom stellen we een nauwkeurige werkomschrijving op, waarin alles tot in de kleinste details wordt vermeld. Zo zijn we er zeker van dat je droomtuin ook echt je droomtuin wordt. 


CENTRAAL AANSPREEKPUNT
Bovendien hebben we een centraal aanspreekpunt en zijn we, zodra we met de aanleg starten, ook elke dag in je tuin te vinden. Zo houden we de lijnen kort en kun je alles op de voet volgen. 


FLEXIBEL

We denken ook graag in oplossingen en zien in elk probleem een mogelijkheid: bij onvoorziene omstandigheden zijn we flexibel en creatief genoeg om die mogelijkheid te vinden. Ben je naast tuinliefhebber ook erg handig? Ook dan zijn wij flexibel want het staat je vrij om werkzaamheden zelf uit te voeren. We leggen dan in de offerte vast wat wij voor onze rekening nemen en wat je zelf gaat doen. En dat scheelt weer in de kosten.

Twee linkerhanden? Geen probleem! Bij LipsGroen beschikken we over een uitgebreid machinepark, we hebben deskundige hoveniers in dienst en een groot netwerk van betrouwbare leveranciers. Een flinke bron waar we uit kunnen putten. Dus desgewenst nemen wij al het werk uit handen.

Projecten Lips Groen

Complete Tuin 2018

Tuinidee 2018

FEELGOOD GARDEN

Tuinidee 2017