GEEF JE IDEEËN RICHTING

Een hoofd vol creatieve ideeën of juist geen enkele ingeving? Het is hoe dan ook altijd verstandig een expert in de arm te nemen. Hij brengt lijn in alle wilde plannen, geeft richting en kan ideeën inzichtelijk maken. En als je er nog blanco in staat, kun je bij ons inspiratie opdoen, zeker als je nog geen idee hebt van wat je eigenlijk graag zou willen.

INSPIRATIETUIN

Omdat veel mensen visueel zijn ingesteld geeft een inspiratietuin een goed beeld van wat er zoal mogelijk is. Hier kun je voelen wat een bomen- en wilgencirkel met je doet. Voelen welke energie een eikenhouten stapelwand, een schelpenwand en een flowform uitstralen.

Voor de inspiratietuin kun je op zaterdag, op afspraak, terecht in Nistelrode. Hier kun je aan den lijve ondervinden dat een energetische tuin een fijne plek is die verschillende soorten energie uitstraalt. Kijk ook eens op onze website naar de verschillende projecten die in woord en beeld een goede indruk geven van wat wij zoal doen. Mogelijkheden genoeg dus om je ideeën richting te geven of inspiratie op te doen!

Projecten Lips Groen

Complete Tuin 2018

Tuinidee 2018

FEELGOOD GARDEN

Tuinidee 2017