Overnamenieuws bij LipsGroen!

Beste klanten van LipsGroen hoveniers,

Graag informeren wij jullie over een wijziging binnen ons bedrijf. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Om die reden hebben wij per 1 april 2022 hoveniersbedrijf Arie Hendriks uit Vorstenbosch overgenomen. Arie Hendriks hoveniers heeft een prachtig klantenbestand in de omgeving en fantastische projecten gerealiseerd.
Wij zijn dan ook heel blij dat wij dit bedrijf onder onze hoede kunnen nemen en hierdoor meer klanten beter kunnen helpen.

Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee. Onze persoonlijke benadering, het contact met klanten en het maken van mooie projecten zijn én blijven de belangrijkste speerpunten binnen ons bedrijf.
Tevens zullen alle medewerkers van Arie Hendriks Hoveniers in dienst komen van LipsGroen hoveniers. U zult dus dezelfde en soms nieuwe gezichten voorbij zien komen bij u in de tuin.

We hopen u via deze weg voldoende geïnformeerd te hebben, mocht u hier vragen over hebben dan staat ons team voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Bram Lips en team LipsGroen hoveniers