Tuinontwerp

Bent u van plan om uw tuin opnieuw in te richten of bent u op zoek naar een tuinontwerp op maat? Dan bent u bij LipsGroen aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het begin van een nieuwe tuin of het aanpassen van uw bestaande tuin. Bijvoorbeeld als u een bestaand- of een nieuwbouwhuis heeft gekocht. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te verwerken in een tuin naar wens.
Wim en Rick zijn onze tuinontwerpers en gaan met u in gesprek om te achterhalen welke stijlen en elementen aanspreken. Bent u benieuwd welk tuinen wij ontwerpen? Kijk dan eens bij onze projecten. Kies de tuingrootte die bij u van toepassing is en ontdek de verschillende tuinen die wij hebben ontworpen en aangelegd.  

Project LipsGroen grote tuin 3
tuinontwerp

Maak samen met LipsGroen uw tuinontwerp

Er is niks fijner dan thuiskomen na een drukke dag en in de tuin te zitten waar u zich kunt ontspannen en tot rust komt. Deze elementen laten wij terugkomen in al onze ontwerpen. Benieuwd hoe wij dit doen? Wij gaan met u in gesprek, waarbij we samen een creatief tuinontwerp maken met veel leven en kleur. We gebruiken hiervoor milieu-bewuste materialen en verschillende planten. We zorgen ervoor dat de tuin het gehele jaar door in bloei staat zodat u op elk moment van het jaar kunt genieten van de tuin.

Van wensenlijst tot droomtuin

Om een goed tuinontwerp te kunnen maken komen wij eerst bij u langs. We bekijken de stijl van de woning en meten de tuin op. Op deze manier hebben we een eerste gevoel gekregen van het huis en de tuin en leren we elkaar beter kennen. Aan de hand van de vragen die wij stellen ontstaat er een wensenlijst. Dit is het moment dat wij gaan ontwerpen. We ontwerpen de tuin op basis van een 2D tekening. Is het ontwerp klaar? Dan nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor. We bespreken het ontwerp en laten de materialen zien die in het ontwerp zijn gebruikt. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de tuin. We zorgen er samen voor dat de tuin eruitziet zoals u voor ogen hebt. Bent u blij met het ontwerp? Dan gaan we verder naar de stap om te tuin aan te leggen. 

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan ontwerpers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.