Beplanting tuin

Bij LipsGroen zijn we niet alleen gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, maar zijn we ook gepassioneerd over planten. Een prachtig aangelegde tuin komt pas echt tot leven met de juiste planten en bloemen. Hoewel beplanting standaard wordt opgenomen bij het ontwerpen of aanleggen van een tuin, bieden wij ook de mogelijkheid om alleen voor beplanting te kiezen. 

Verlangt u naar meer leven en kleur in uw tuin? Dan kan het toevoegen van de juiste planten uw tuin een compleet nieuwe uitstraling geven. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. 

Tuin zonder beplanting voorbeeld
Beplanting in de tuin LipsGroen

Ontdek de kracht van beplanting 

Planten en bloemen voegen niet alleen kleur en schoonheid toe aan uw tuin, maar ze dragen ook bij aan de biodiversiteit en het ecosysteem rondom uw huis. Bij LipsGroen begrijpen we de essentie van de juiste beplanting en streven we ernaar dat uw tuin mooi is gedurende alle seizoenen. Wij zorgen ervoor dat u zich niet alleen thuis voelt in uw tuin, maar ook deel uitmaakt van de levendige flora en fauna. 

Een persoonlijke benadering

Bij LipsGroen hebben we meer dan 40 jaar ervaring in beplanting en zijn we hierin gespecialiseerd. We beginnen altijd met een gesprek om uw wensen te inventariseren. Vervolgens stellen we een digitale plantlijst samen die aansluit op uw voorkeuren. Op basis van deze lijst kunt u een keuze maken voor de beplanting.  

Project LipsGroen grote tuin 3
Project LipsGroen tuin met zwembad 11

Voordelen van beplanting 

Het groen in uw tuin biedt niet alleen een ontspannende sfeer, maar heeft ook praktische voordelen. Door bestrating te vervangen door meer planten, wordt wateroverlast verminderd. Planten spelen ook een cruciale rol bij het zuiveren van de lucht door koolstofdioxide om te zetten in zuurstof, wat de algehele luchtkwaliteit verbetert. Bovendien zorgt beplanting voor natuurlijke verkoeling en draagt het bij aan een gezonde mentale balans. Op deze manier draagt beplanting niet alleen bij aan de esthetiek, maar ook aan de gezondheid van uw tuin en omgeving. 

Laat uw tuin tot leven komen 

Laat ons uw buitenruimte transformeren met prachtige beplanting die uw tuin laat bloeien. Neem vandaag nog contact met ons op om uw (droom)tuin te bespreken. Bij LipsGroen maken we van uw tuin een levendige en kleurrijke plek waar u het hele jaar door van kunt genieten. 

 

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan ontwerpers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.