Home/Tuinaanleg

Tuinaanleg

Bent u enthousiast geworden van het tuinontwerp? Ziet u zichzelf al zitten in de tuin van uw dromen? Dan zijn we op het punt gekomen om van het tuinontwerp een echte tuin te maken. Naast het ontwerpen van uw tuin verzorgen wij ook de tuinaanleg. Onze hoveniers met liefde voor tuinen hebben jarenlange ervaring en hebben veel verschillende tuinen aangelegd. Bent u benieuwd welke tuinen onze hoveniers hebben aangelegd? Bekijk dan de verschillende tuinen onder onze projecten.

Bekijk onze aangelegde tuinen hier

Van ontwerp tot aangelegde tuin

Voordat we een tuin kunnen aanleggen is er een ontwerp nodig. Deze kunnen onze ontwerpers voor u maken, maar het kan ook zo zijn dat u een tuinontwerp ergens anders hebt laten maken. Hebben wij het ontwerp niet gemaakt? Dan lopen wij deze door en meten we de tuin op. Daarna bestellen we de juiste materialen zoals afgesproken en maken we een afspraak om de tuin bij u aan te leggen.

Afhankelijk van het ontwerp, bepalen we welke werkzaamheden nodig zijn voor de tuinaanleg. Denk hierbij aan het inmeten van de tuin, het afvoeren van materialen die we niet meer nodig hebben uit de huidige tuin, het installeren van de beregening en het verzorgen van de bestrating, beplanting, schutting of vijver.

Tuinaanleg

Werkwijze LipsGroen bij het aanleggen van uw tuin

Omdat onze hoveniers op locatie werken zijn er korte lijnen met de klant, maar ook met ons kantoor. Wij proberen de verschillende stappen in het project zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Op deze manier lopen de werkzaamheden vloeiend in elkaar over. Dit houdt in dat we zorgen dat we alle materialen op tijd binnen hebben zodat we in een keer door kunnen met de tuinaanleg. Op het moment dat wij de tuin bij u komen aanleggen is het niet noodzakelijk dat u de gehele tijd thuis bent. Dit mag natuurlijk wel, maar voelt u zich niet verplicht. Heeft u nog vragen of wilt u nog extra informatie ontvangen over de tuinaanleg bij LipsGroen?

Neem contact met ons op
Tuinaanleg LipsGroen

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Wenst u dat een van onze hoveniers binnenkort komt kijken hoe we van uw tuin een droomtuin kunnen maken? Neem dan contact met ons op. 

Neem contact met ons op