Tuinaanleg

Bent u enthousiast geworden van het tuinontwerp? Ziet u zichzelf al zitten in de tuin van uw dromen? Dan zijn we op het punt gekomen om van het tuinontwerp een echte tuin te maken. Naast het ontwerpen van uw tuin verzorgen wij ook de tuinaanleg. Onze hoveniers, met liefde voor tuinen, hebben jarenlange ervaring en hebben veel verschillende tuinen aangelegd. Bent u benieuwd welke tuinen onze hoveniers hebben aangelegd? Bekijk dan de verschillende tuinen onder onze projecten. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Van ontwerp tot aangelegde tuin

Waarschijnlijk heeft u al een tuinontwerp in handen, dan helpen wij u graag met het aanleggen van uw nieuwe tuin. Als u nog geen ontwerp heeft helpen onze ontwerpers u graag. Aan de hand van het ontwerp lopen we de werkwijze door en bespreken we deze met u. Daarna bestellen we de juiste materialen zoals afgesproken en maken we een afspraak om de tuin bij u aan te leggen.
Afhankelijk van het ontwerp, bepalen we welke werkzaamheden nodig zijn voor de tuinaanleg. Denk hierbij aan het inmeten van de tuin, het afvoeren van materialen die we niet meer nodig hebben uit de huidige tuin, het installeren van de beregening en het verzorgen van de bestrating, beplanting, schutting of vijver.

Project LipsGroen grote tuin 8
Tuinaanleg LipsGroen

Werkwijze LipsGroen bij het aanleggen van uw tuin

Omdat onze hoveniers op locatie werken zijn er korte lijnen met de klant, maar ook met ons kantoor. Wij proberen de verschillende stappen in het project zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Op deze manier lopen de werkzaamheden vloeiend in elkaar over. Dit houdt in dat we zorgen dat we alle materialen op tijd binnen hebben zodat we in een keer door kunnen met de tuinaanleg. Op het moment dat wij de tuin bij u komen aanleggen is het niet noodzakelijk dat u de gehele tijd thuis bent. Dit mag natuurlijk wel, maar voelt u zich niet verplicht. Heeft u nog vragen of wilt u nog extra informatie ontvangen over de tuinaanleg bij LipsGroen?

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Wenst u dat een van onze hoveniers binnenkort komt kijken hoe we van uw tuin een droomtuin kunnen maken? Neem dan contact met ons op.