Diensten LipsGroen

Bent u van plan om uw tuin opnieuw in te richten of bent u op zoek naar een tuinontwerp op maat? Dan bent u bij LipsGroen aan het juiste adres. Heeft u een bestaand- of een nieuwbouwhuis gekocht? Wilt u daarbij uw huidige tuin veranderen of bestaat uw tuin uit een zandvlakte? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te achterhalen. Wim en Bram Lips zijn onze tuinontwerpers en gaan met de klant in gesprek om te achterhalen welke stijlen en elementen aanspreken. Bent u benieuwd welk tuinen wij ontwerpen? Kijk dan eens bij onze projecten. Kies de tuingrootte die bij u van toepassing is en ontdek de verschillende tuinen die wij hebben ontworpen en aangelegd.  

De projecten van LipsGroen

Van wensenlijst tot droomtuin

Om een goed tuinontwerp te kunnen maken komen wij eerst bij u langs. We bekijken de stijl van de woning en meten de tuin op. Op deze manier hebben we een eerste gevoel gekregen van het huis en de tuin, maar leren we u ook beter kennen. We stellen vragen en aan de hand daarvan ontwikkelt er een wensenlijst. Dit is het moment dat wij gaan ontwerpen. We ontwerpen de tuin op basis van een 2D tekening. Is het ontwerp klaar? Dan nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor. We bespreken het ontwerp en laten de materialen zien die in het ontwerp zijn gebruikt. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de tuin en de materialen die worden gebruikt. We zorgen er samen voor dat de tuin eruitziet zoals u voor ogen hebt. Bent u blij met het ontwerp? Dan gaan we verder naar de stap om te tuin aan te leggen. 

Wilt u zich écht thuis voelen in de tuin en bent u benieuwd hoe het tuinontwerp eruit zal zien? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met een van onze ontwerpers. 

Plan hier een gesprek met Bram of Wim

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Ben jij op zoek naar inspiratie voor jouw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Meer weten over de werkwijze van LipsGroen? Klik dan hieronder.

Werkwijze LipsGroen