Diensten LipsGroen

LipsGroen heeft zich gespecialiseerd in vier diensten, namelijk: tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Bent u van plan om uw tuin opnieuw in te richten of bent u op zoek naar een tuinontwerp op maat? Dan bent u bij LipsGroen aan het juiste adres. Wim Lips en Rick zijn onze tuinontwerpers en gaan met u in gesprek om te achterhalen welke stijlen en elementen u aanspreken. Samen met u maken ze een tuinontwerp die aansluit bij uw wensen. Uiteraard helpt LipsGroen u ook bij de realisatie hiervan.

Meer lezen over deze diensten van LipsGroen?

Project LipsGroen tuin met zwembad 3

Tuinrenovatie en tuinonderhoud

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen kan LipsGroen u ook helpen bij de renovatie of het onderhoud van uw tuin. Hoe vaak de tuin onderhoud nodig heeft hangt af van de planten en bomen die erin staan. Heeft u geen groene vingers? Geen probleem, LipsGroen helpt u verder. Ook wanneer u zich niet meer thuis voelt in uw tuin kunnen wij met u meekijken. Soms kunnen kleine aanpassingen al een wereld van verschil maken! Wilt u meer weten over deze diensten van LipsGroen?

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Meer weten over de werkwijze van LipsGroen? Klik dan hieronder.