Tuinonderhoud

Een tuin heeft onderhoud nodig om het hele jaar door mooi te blijven. Heeft u zelf geen groene vingers? Dan besteedt u dit werk waarschijnlijk liever uit. Schakel dan hulp in van LipsGroen. Wij verzorgen graag het tuinonderhoud. Hoe vaak de tuin onderhoud nodig heeft, hangt af van de planten en bomen die erin staan.

Project LipsGroen tuin met zwembad 8

Onderhouden is ontzorgen

Door het onderhoud van de tuin aan ons over te laten, ontzorgen wij u. Wij nemen deze taak eens in de zoveel tijd over, waardoor u hier niet over na hoeft te denken. Ook met het onderhouden van tuinen houden wij rekening met het milieu. Wij werken met accugereedschap in plaats van motorgereedschap. Op deze manier denken we ook aan duurzaamheid.

Onderhoud voor bedrijven

Naast dat wij de tuin onderhouden van particulieren doen wij dit ook voor bedrijven. Denk aan de tuin bij een bedrijfspand, grote bloembakken of een binnentuin. Onze hoveniers komen graag langs om de tuin bij uw bedrijf te onderhouden. Op deze manier ziet de tuin of de plantenbak er het hele jaar mooi uit zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Ideaal toch?

Is tuinonderhoud iets voor u?

Een tuin leeft en moet dus om de zoveel tijd verzorgd worden. Bij LipsGroen hebben we verschillende onderhoudsteams die uw tuin met liefde onderhouden. Welk onderhoud nodig is hangt af van de tuin en de wensen. Onder tuinonderhoud verstaan wij bijvoorbeeld het knippen van een heg, het maaien van het gazon of het verwijderen van onkruid. Wilt u dat uw tuin periodiek onderhouden wordt door ons? Sluit dan een onderhoudscontract af. Veel van onze klanten hebben zo’n contract afgesloten, wat inhoudt dat wij standaard om de zoveel tijd langskomen om de tuin te onderhouden. Zit u liever niet vast aan een contract? Bel ons dan op afroep en we plannen graag met u een afspraak in voor tuinonderhoud. 

Project LipsGroen tuin met zwembad 2

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Bent u benieuwd wat onze hoveniers voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!