Tuinonderhoud

Een tuin leeft, dus ook voor een tuin moet gezorgd worden. Tuinonderhoud kan op allerlei manieren. Bent u die tuinliefhebber die graag zelf in de tuin aan de slag gaat? Dan is het misschien interessant om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Ieder seizoen staan we even stil bij wat er moet gebeuren in de tuinen.

IS TUINONDERHOUD NIETS VOOR U?

Of bent u verantwoordelijk voor een bedrijfs- of instellingstuin? Dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij weten alles van het onderhoud wat uw tuin nodig heeft. We kunnen alle werkzaamheden van tuinonderhoud van u overnemen. Maar u kunt ons ook inhuren voor specifieke klussen zoals groot onderhoud in het voor- en najaar of alleen het snoeiwerk. Maandelijks, wekelijks of jaarlijks, alle mogelijkheden bespreken we graag met u.

Groot tuinonderhoud

 • Voorjaar
  – We voeren de laatste snoeiwerkzaamheden uit
  – Bemesten de tuin
  – Maken de vijver schoon
  – Lopen alles nog even na, zodat de tuin klaar is voor de zomer
 • Najaar
  – Bemesten de tuin
  – Gazon bladvrij maken
  – Snoeien van planten die niet vorstgevoelig zijn

Klein tuinonderhoud (maandelijks, wekelijks of tijdens vakantie)

 • Gazon maaien
 • Borders onkruidvrij houden
 • Klein snoeiwerk
 • Vijver schoonhouden


TUINONDERHOUD ADVIES
Weet u niet zo goed hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden? Dan geven wij u graag onderhoudsadvies. U kunt daarvoor een afspraak met ons maken door ons te bellen of het contactformulier in te vullen. Alles is in overleg. Lips Groen helpt u graag om uw tuin te onderhouden. Laten we samen kijken wat bij u en uw tuin past! Zo kunt u blijven genieten van uw tuinontwerp. Meer informatie over tuinonderhoud? Maak een vrijblijvende afspraak!