Over LipsGroen Hoveniers

Op 1 oktober 1979 is LipsGroen Hoveniers opgericht door Wim Lips in Odiliapeel. Al van jongs af aan was Wim met plantjes bezig. Zijn omgeving keek dan ook niet raar op toen Wim na een paar jaar ervaring op te doen besloot om zelf te starten met een bedrijf. Een bedrijf waar de passie voor het ontwerpen en aanleggen van tuinen helemaal tot zijn recht kwam. LipsGroen werd geboren.

Wim deed er alles aan om een mooi bedrijf neer te zetten waarbij tuinen centraal staan die aansluiten bij de wensen en behoeften van de klanten. In al die jaren is Wim dan ook nooit uitgeleerd geweest. Hij volgde verschillende studies in het management, studeerde af als tuintechnicus en specialiseerde zich verder in het ontwerpen van tuinen. Er kwamen steeds meer medewerkers en inmiddels is LipsGroen uitgegroeid tot een bedrijf met 20 enthousiaste en leergierige medewerkers.

LipsGroen van nu

De 20 medewerkers die op dit moment werkzaam zijn bij LipsGroen zijn allemaal specialist en krijgen voldoende ruimte voor hun eigen kwaliteiten. Zo zijn er specialisten op het gebied van tuinonderhoud, de aanleg van kleinere tuinen of juist voor hele grote en uitdagende projecten. Inmiddels is LipsGroen ook een bedrijfsleider, een calculator, een projectleider en een fijne administrateur rijker.

Overdragen van LipsGroen

Zoon Bram kwam na zijn studie in het bedrijf gaan werken. Hij heeft hier alle takken van het bedrijf doorlopen. Van onderhoud, tot ontwerp van tuinen en de aanleg van kleine en grote tuinen. In 2019 heeft Wim in alle vertrouwen het bedrijf, na 40 jaar, aan Bram overgedragen. Aan stoppen denkt Wim absoluut nog niet. Hij blijft als ontwerper actief binnen het bedrijf. Bram heeft met veel toewijding het bedrijf overgenomen en is blij met de steun van alle collega’s. Met zijn eigen visie en missie is hij aan de slag gegaan om het hoveniersbedrijf in de toekomst verder uit te bouwen.

Overname hoveniersbedrijf Arie Hendriks

Per 1 april 2022 is hoveniersbedrijf Arie Hendriks uit Vorstenbosch overgenomen. Arie Hendriks hoveniers heeft een prachtig klantenbestand in de omgeving en fantastische projecten gerealiseerd. Wij zijn dan ook heel blij dat wij dit bedrijf onder onze hoede kunnen nemen en hierdoor meer klanten beter kunnen helpen.
Meer informatie kunt u hier vinden: overnamenieuws

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen Hoveniers heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Onze medewerkers leren kennen? Neem hieronder contact met ons op.