Tuinrenovatie

Is uw tuin toe aan renovatie? Voelt u zich niet meer thuis in uw eigen tuin, maar staat de basis wel goed? Schakel dan de hulp in van LipsGroen voor tuinrenovatie. Wij kijken samen met u naar de huidige tuin en bespreken uw wensen. We zorgen ervoor dat we weer een fijne leefomgeving creëren, zodat u kunt genieten van uw tuin. 

Tuinrenovatie bij LipsGroen

Het renoveren van een tuin kan bestaan uit een aantal kleine aanpassingen, maar kan ook betekenen dat een groter deel onder handen wordt genomen. Denk hierbij aan het toevoegen van nieuwe beplanting tot aan veranderen van de bestrating en indeling. Welke elementen er veranderd moeten worden voor het gewenste resultaat bekijken we ter plekke. Voordat we namelijk aan de slag gaan met het renoveren van de tuin, maken we altijd een afspraak bij de klant thuis. Aan de hand van dit gesprek bekijken we welke elementen veranderd moeten worden om aan de wensen te voldoen. De werkwijze zal hierbij hetzelfde zijn als bij tuinontwerp en tuinaanleg. Ook hier wordt namelijk een ontwerp gemaakt, waarna bij na goedkeuring een afspraak wordt gemaakt voor het aanleggen van de tuin. Onze ervaren hoveniers met een enorme passie voor het vak komen langs en renoveren de tuin. 

Tuinrenovatie
Tuinrenovatie

Van gewone tuin naar een tuin waar u zich thuis voelt

Niet alleen met het ontwerpen van een tuin, maar ook met het renoveren van de tuin creëren wij een leefomgeving die bij u past. Wij zijn dan ook pas trots als u gelukkig bent met uw tuin. Met veel verschillende materialen en beplanting houden we de biodiversiteit op peil en zorgen we ervoor dat de tuin gedurende het gehele jaar in bloei staat. Bent u niet meer tevreden met uw tuin en wilt u tuinrenovatie gaan inzetten? Doe dan alvast inspiratie op en bekijk onze projecten. 

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Al onze hoveniers hebben een passie voor tuinen. Of dit nu het renoveren is van een tuin, of het opnieuw aanleggen. Graag helpen zij u met het realiseren van uw droomtuin. Onze hoveniers leren kennen? Neem dan contact met ons op.