Home/Onze werkwijze

Werkwijze LipsGroen

Bent u op zoek naar een partij waarbij u samen naar uw droomtuin toewerkt? Dan bent u bij LipsGroen hoveniers aan het juiste adres. Wij bouwen samen met u stap voor stap naar een fijne leefomgeving. Maar hoe zit de werkwijze van LipsGroen in elkaar? We leggen het hieronder stap voor stap uit. 

1e afspraak bij de mensen thuis

Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuin kan ontwerpen en aanleggen? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij LipsGroen. Wij komen thuis bij u langs, waardoor we u beter leren kennen, maar ook het huis en de tuin zien. We zien de stijl van het huis en stellen verschillende vragen. In dit gesprek bespreken we de wensen en de elementen die terug moeten komen in de tuin.

Bram en Wim zijn onze ontwerpers

Aan de hand van het gesprek maakt een van onze twee ontwerpers, Bram of Wim, het ontwerp van uw tuin. Het is een 2D ontwerp, waarbij de indeling van de tuin getoond wordt en de verschillende stenen en beplanting zichtbaar worden. 

Tuin met water LipsGroen

Ontwerp gesprek bij LipsGroen

Is het ontwerp klaar dan nodigen Bram of Wim u uit graag voor een afspraak bij LipsGroen. De ontwerpers nemen u mee door het ontwerp en leggen daarbij de ideeën uit.

Vanaf daar nemen we u mee naar aangelegde tuinen, tegel bedrijven of houthandelaren om de materialen die de ontwerpers in gedachte hebben, in het echt te laten zien. Op deze manier krijgt u een beter beeld bij het ontwerp.

Offerte gesprek bij LipsGroen

Bent u tevreden over het ontwerp en is dit de tuin waar u tot rust kunt komen? Dan stellen wij een offerte op. Wij bespreken deze offerte altijd op locatie, zodat we alle aspecten kunnen uitleggen. De klant heeft meteen de mogelijkheid om vragen te stellen. Is de offerte akkoord, dan plannen we een datum om de tuin aan te komen leggen. We proberen hiermee altijd goed rekening te houden met de levertijden van alle materialen zodat het project achter elkaar doorloopt.

Tuin wordt aangelegd en opgeleverd

Op de afgesproken datum komen de hoveniers de tuin bij u aanleggen. Het is daarbij niet noodzakelijk dat u het gedurende het hele project thuis bent. Zolang onze hoveniers toegang hebben tot de tuin is dat genoeg.

Als de tuin klaar is dan leveren wij deze samen met u op. We lopen door de tuin heen, leggen verschillende aspecten uit en u heeft de mogelijkheid om vragen te stellen. Als de tuin is ontworpen en aangelegd laten we u altijd eerst even genieten van de tuin. Na een aantal maanden nemen we contact op om te vragen hoe de tuin bevalt. Aan de hand van de reacties ondernemen we actie.

Aftersales

Als de tuin is ontworpen en aangelegd laten we u altijd eerst even genieten van de tuin. Na een aantal maanden nemen we contact op om te vragen hoe de tuin bevalt. Aan de hand van de reacties ondernemen we actie.

Maak hier een afspraak met een van onze ontwerpers

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Nog meer te weten komen over de werkwijze van LipsGroen of onze hoveniers leren kennen? Neem dan contact met ons op. 

Neem vrijblijvend contact met ons op