Werkwijze LipsGroen

Bent u op zoek naar een partij waarbij u samen naar uw droomtuin toewerkt? Dan bent u bij LipsGroen hoveniers aan het juiste adres. Wij bouwen samen met u stap voor stap naar een fijne leefomgeving. Maar hoe zit de werkwijze van LipsGroen in elkaar? We leggen het hieronder uit. 

Stap 1: Een afspraak bij u op locatie

De eerste stap is een kennismaking, bij voorkeur bij u op locatie. We komen graag bij u langs om u beter te leren kennen,  maar ook het huis en de tuin zien. We zien de stijl van het huis en gaan graag met u in gesprek over uw wensen voor een nieuwe tuin.
In de meeste gevallen zullen onze ontwerpers, Bram of Wim, langskomen. Zij kunnen aan de hand van het gesprek direct aan de slag met het ontwerp van uw tuin. Het is een 2D ontwerp, waarbij de indeling van de tuin getoond wordt en de verschillende elementen zoals stenen en beplanting zichtbaar worden. U krijgt zo een goede eerste indruk van uw nieuwe tuin!

Stap 2: Verder met het ontwerp bij LipsGroen

Zodra we klaar zijn met het ontwerp nodigen Bram of Wim u graag uit voor een afspraak bij ons op locatie. We nemen u mee door het ontwerp en leggen daarbij onze ideeën uit. Uiteraard is er ruimte om eventueel (aanvullende) wensen te bespreken.
Ook laten we u graag het proces daarna zien. Concreet houdt dat in dat we u meenemen naar aangelegde tuinen, tegelbedrijven of houthandelaren om de materialen die de ontwerpers in gedachte hebben, in het echt te laten zien. Op deze manier krijgt u een beter beeld bij het ontwerp.

Stap 3: Offertegesprek bij LipsGroen

Pas als u helemaal tevreden bent met het ontwerp gaan we aan de slag met een offerte. Deze bespreken wij altijd persoonlijk met u. Zo kunnen eventuele onduidelijkheden of vragen direct worden besproken. Indien u akkoord geeft op de offerte gaan we een datum inplannen om te beginnen met de werkzaamheden voor de tuin. We proberen hiermee altijd goed rekening te houden met de levertijden van alle materialen zodat het project lekker achter elkaar doorloopt.

Stap 4: Uw nieuwe tuin wordt aangelegd en opgeleverd

Op de afgesproken datum komen de hoveniers de tuin bij u aanleggen. Het is daarbij niet noodzakelijk dat u het gedurende het hele project thuis bent. Zolang onze hoveniers toegang hebben tot de tuin is dat genoeg. Ze gaan aan de slag en vertellen u graag alles over uw nieuwe tuin!
Als de tuin klaar is dan leveren wij deze samen met u op. Een nieuwe tuin is altijd even wennen, daarom is het belangrijk dat u er eerst van kunt genieten.  Na een aantal maanden nemen we contact op om te vragen hoe de tuin bevalt.

Stap 5: Nazorg voor uw tuin

Zoals gezegd nemen we na een tijdje contact met u op om te kijken hoe de tuin bevalt. Maar ook daarna zijn we beschikbaar voor al uw vragen en/of opmerkingen. We helpen u ook graag met het onderhoud van de tuin. We voorzien u graag van advies en nemen, indien gewenst, ook het onderhoud voor onze rekening. We kennen u tuin immers het best!

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Nog meer te weten komen over de werkwijze van LipsGroen of onze hoveniers leren kennen? Neem dan contact met ons op.