TUINAANLEG

U heeft met Bram Lips het definitieve tuinontwerp gemaakt. Dan komt nu de volgende stap. Deze unieke tuin voor u aanleggen!

Bij Lips Groen houden we ervan om al onze projecten goed voor te bereiden, met een goede planning. Uiteraard nemen we tijdens de tuinaanleg al het werk voor u uit handen, dus u hoeft zich nergens druk over te maken. Mochten er vergunningen nodig zijn, dan regelen we deze ook voor u.

Onze vakmensen houden u goed op de hoogte. Zijn er werkzaamheden die niet tot onze expertise behoren, dan zorgen wij voor betrouwbare collega’s die dit voor ons maken.

De verschillende fases van de aanleg van uw unieke tuin

 • Inmeten
  We meten de tuin in zodat we precies weten waar alles moet komen: het terras, de borders, bestrating, vijver en belichting.
 • Afvoeren
  Alles wat niet meer wordt gebruikt voeren we af.
 • Grondwerk
  De tuin wordt gespit en bemest zodat de nieuwe aanplant straks goed kan aarden.
 • Beregening en bekabeling
  De leidingen voor beregening en verlichting worden netjes weggewerkt. Ook de waterafvoer wordt geregeld.
 • Bestrating, vijvers, schuttingen en tuinhuisjes
  Het terras, de vijver en de paden worden aangelegd, de flowforms krijgen een plek, muurtjes worden gemetseld en het tuinhuisje en de schutting worden geplaatst. Langzaam maar zeker begint het tuinontwerp te leven.
 • Beplanting
  De bomen en planten krijgen hun vaste stek. We zetten de puntjes op de i en kijken samen nog even alles na zodat het zorgeloos genieten kan beginnen.

Tijdens uw tuinaanleg gaan we duurzaam te werk. Door de juiste materialen en technieken zorgen we dat uw tuin uiteindelijk in balans komt. Met het aanleggen van uw tuin zorgen de materialen, vormen, kleuren, planten en een goede bodem voor het evenwicht waardoor uw tuin bij u gaat passen. Deze basis is van groot belang om nog jaren van deze volwassen wordende tuin te kunnen blijven genieten.
Meer informatie over tuinaanleg? Maak een vrijblijvende afspraak!