TUINONTWERP

Een tuin is een harmonieuze plek om buitenshuis te wonen, waar je je goed voelt en heerlijk op adem kunt komen. Want als je lekker van je tuin kunt genieten, dan zit je lekkerder in je vel.

Zoveel mensen, zoveel wensen en dat maakt iedere tuin uniek. Niet alleen omdat smaken verschillen, maar ook omdat elke tuin een ander doel heeft. Bij Lips Groen voelen wij dat ook, vandaar dat wij graag een goed en vrijblijvend gesprek met u aangaan over de wensen van uw tuinontwerp. Of het nu gaat over een particuliere tuin, schooltuin, bedrijfstuin, dakterras of balkon, met onze creativiteit en vakmanschap creëren wij een perfect tuinontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Al onze tuinontwerpen hebben duurzaamheid als uitgangspunt. We gebruiken zoveel mogelijk duurzame producten, maar zorgen voor duurzaamheid door te zorgen voor de balans met de omgeving. Deze balans van de elementen in uw tuinontwerp zorgen ervoor dat u zich prettig gaat voelen in uw tuin en dat de tuin bij u past. Hiermee zorgen wij dat u de liefde voor uw tuin gaat beleven, voelen zoals wij dat ook doen!


KEUZE MAKEN
Om de juiste keuzes te maken voor uw nieuwe tuin. Gaan we tijdens het gesprek met u kijken naar diverse tuinstijlen. Deze helpen u bij het maken van de juiste keuzes. In onze tuininspiratie projecten vindt u alvast mooie voorbeelden om over na te denken.

Niet alleen het maken van keuzes voor het gebruik of gevoel zijn belangrijk, maar misschien nog wel belangrijker is het onderhoud van uw nieuwe tuin die we voor u ontwerpen. Geniet u ervan om uw vrije tijd te besteden aan tuinieren in uw tuin of moet u hier eigenlijk niet aan denken. Voor onze ontwerper belangrijke informatie om rekening mee te houden tijdens het maken van uw unieke tuinontwerp.

Belangrijk voor u om te weten is dat Lips Groen ook graag uw tuinonderhoud van u overneemt. Alles of alleen het zware snoeiwerk, voor ons geen enkel probleem!


UW UNIEKE ONTWERP
Uiteindelijk maken Bram en Wim uw unieke tuinontwerp. De tuin die bij u past, waar u zich fijn bij voelt. Dan aan u de keuze of wij deze geweldige tuin voor u aanleggen of dat u dat zelf gaat doen. Wij adviseren u graag. Toe aan een nieuwe tuin? Maak een vrijblijvende afspraak!