Vacature Leerling Hovenier

Heb je zin om lekker in de buitenlucht te werken tijdens jouw opleiding? Dan is dit iets voor jou!
Werken bij LipsGroen betekent dat je onderdeel bent een hecht en écht Brabants hoveniersbedrijf met liefde voor tuinen. Daarbij krijg je veel vrijheid om te werken aan de mooiste projecten. Ben jij de groene, gedreven leerling hovenier met een passie voor tuinen die wij zoeken? Je krijg bij ons je eigen uitdagende projecten om aan te werken. Deze pak je samen met een van je collega’s op. Ben je benieuwd naar deze functie?

Wat houdt een baan als Leerling Hovenier bij LipsGroen precies in?

Dat verschilt eigenlijk iedere week. Doordat onze projecten afwisselend én uitdagend zijn, is jouw functie dat ook!
Je bent voornamelijk bezig met onze andere hoveniers. Wij maken én onderhouden (grote en kleine) tuinen. Daarbij kun je alles van hen leren en betrekken we je bij alles. Maar natuurlijk is er voldoende ruimte voor eigen inbreng, graag zelfs!
Met jouw creativiteit en flexibiliteit maak je elk project tot een succes!

Wat bieden wij jou als Leerling Hovenier?

  • Een leuke werksfeer in een gezellig Brabants bedrijf
  • Afwisselend werk voor prachtige tuinen in de regio Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch.
  • Goede kwaliteit materiaal én machines om jouw werk gemakkelijker te maken
  • En natuurlijk de leukste collega’s met hele leuke evenementen, denk aan bedrijfsuitjes en onze jaarlijkse bouwvakborrel.

Het zou fijn zijn als je:

  • In regio Nistelrode woont zodat je gemakkelijk naar de zaak kunt komen om vanuit daar naar onze klanten te vertrekken.
  • Gedreven bent; om elk project tot een succes te maken
  • Enthousiast bent; om elke week met nieuwe projecten aan de slag te gaan
  • Bezig bent (of gaat) met een BBL opleiding (niveau 2, 3 of 4)
  • (Basis) plantenkennis hebt; en bereid bent om dit te leren zodat je lekker aan de slag kan. ‘’Bij ons ga je voor de planten’’ 😉.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden over het werken bij LipsGroen? Dat snappen we! Solliciteer gemakkelijk door een mail te sturen naar email@lipsgroen.nl of bel ons direct via 0412-612713. Je kunt ook gemakkelijk ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.