Hovenier Malden

Bent u op zoek naar een hovenier in Malden? Dan helpt LipsGroen u graag verder. Met meer dan 40 jaar ervaringen weten onze hoveniers precies wat uw tuin nodig heeft. We verdelen onze werkzaamheden in vier diensten, namelijk tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp en tuinrenovatie. Lees hieronder wat wij als hovenier Malden voor u kunnen betekenen.

Tuinonderhoud door hovenier in Malden

hovenier maldenLipsGroen kan u helpen met het onderhouden van uw tuin. Heeft u een tuin die voldoet aan al uw wensen maar is de tuin toe aan onderhoud? Dan komt een van onze hoveniers bij u langs voor eenmalig of periodiek onderhoud. Zo kunnen wij u helpen met groot onderhoud in het voorjaar zodat uw tuin helemaal klaar is voor in de zomer. Of we komen maandelijks bij u langs zodat uw tuin er alle maanden van het jaar op en top bij ligt. De keuze is uiteraard aan u.

Tuinaanleg en ontwerp door hovenier Malden

Misschien heeft u al jaren dezelfde tuin waar u al veel zomers in heeft doorgebracht. Toch kan het zijn dat u iets mist. De tuin voldoet niet volledig aan uw wensen waardoor u zichzelf er niet écht in thuis voelt. Terwijl dat natuurlijk wel de bedoeling is. LipsGroen kan u daar bij helpen. Wij voorzien u graag van een tuinontwerp waarin alle facetten terugkomen die ervoor zorgen dat u zich thuis voelt in uw tuin. Aan de hand van dat ontwerp starten we met de aanleg van uw tuin. We planten de bloemen, helpen u bij het aanleggen van paden en onderhouden uw vijver. De mogelijkheden bij LipsGroen zijn eindeloos. Bent u benieuwd naar hoe LipsGroen te werk gaat? Lees dan hier alles over onze werkwijze.

Contact opnemen met LipsGroen

Wilt u meer weten over een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop. Samen kijken wat er nodig is om van uw tuin een droomtuin te maken. Ook komen we graag vrijblijvend bij u langs in Malden.

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.