Hovenier Nistelrode

Als u op zoek bent naar een hovenier in Nistelrode, dan bent u bij LipsGroen Hoveniers aHovenier Nistelrodean het juiste adres. LipsGroen is gevestigd in Nistelrode en heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het aanleggen, ontwerpen, renoveren en onderhouden van tuinen. Heeft u een kleine tuin, of juist een hele grote tuin? Geen probleem. We hielpen al talloze particulieren met hun kleine- middelgrote-, en grote tuinen. Omdat LipsGroen gevestigd is in Nistelrode komen wij graag vrijblijvend bij u langs om te kijken welke wensen u heeft.

Wat kan een hovenier in Nistelrode voor mij betekenen?

LipsGroen verdeelt haar werkzaamheden in vier diensten. Allereerst kunnen wij u helpen met de aanleg van uw tuin. Moet uw tuin nog aangelegd worden of heeft u een tuin die niet voldoet aan uw wensen? Dan adviseren wij u in de mogelijkheden en doen wij er alles aan om van uw tuin een droomtuin te maken. Hoe we dat doen? Voordat we u helpen met de tuinaanleg, maken we een tuinontwerp. We komen bij u langs in Nistelrode en brengen samen in kaart hoe uw nieuwe tuin eruit moet gaan zien. Als het tuinontwerp ontworpen is starten we met de aanleg daarvan. Soms is een nieuwe tuin aanleggen niet nodig, en voldoet een tuinrenovatie. Dit is de derde dienst die LipsGroen aanbiedt. Wanneer uw tuin is omgetoverd naar uw droomtuin kunnen we u ook helpen met het onderhouden van uw tuin. Over tuinonderhoud leest u hier meer. 

Contact opnemen

LipsGroen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het onderhouden, aanleggen, renoveren en ontwerpen van tuinen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op. Samen brengen we in kaart wat er aan uw tuin moet gebeuren en of dit realiseerbaar is. Zo wordt uw tuin weer een droomtuin.

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.