Hovenier Oss

Bent u opzoek naar een hovenier in Oss? Dan helpt LipsGroen Hoveniers u graag verder. Of u nu opzoek bent naar een hovenier die u kan helpen bij grote veranderingen in uw tuin, zoals de aanleg van een compleet nieuwe tuin, of naar een hovenier die u kan helpen bij kleine aanpassingen, zoals het aanleggen van een bloemenperk, LipsGroen helpt u graag verder. Met onze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Of het nu gaat om het ontwerp of de renovatie van uw tuin, met passie en liefde voeren wij onze werkzaamheden uit. Zo kunt u gedurende het gehele jaar genieten van uw tuin.

Tuinontwerp en tuinaanleg door hovenier Oss

hovenier ossStel u bent ontevreden over uw tuin. Hierdoor kunt u niet optimaal genieten in de zomer of het voorjaar, wanneer u de meeste tijd buiten doorbrengt. U zou dan samen met een van onze ontwerpers, Bram of Wim, kunnen kijken wat er mogelijk is in uw huidige tuin. Bram of Wim komen graag bij uw langs om uw huidige tuin te inventariseren en in kaart te brengen welke mogelijkheden er zijn en wat noodzakelijk is om van uw tuin weer een droomtuin te maken.  Door middel van een tuinontwerp blijkt ook direct wat realiseerbaar is en wat niet. Nadat het tuinontwerp is goedgekeurd, kan gestart worden met de aanleg van een nieuwe tuin. Een nieuwe tuin is niet altijd noodzakelijk. Wat dacht u van tuinrenovatie? Soms maken kleine aanpassingen al een heel groot verschil!

Tuinonderhoud

Naast het ontwerpen, aanleggen en renoveren van tuinen kan LipsGroen Hoveniers u ook helpen bij het onderhouden van uw tuin. Of u nu wenst dat wij eenmalig of periodiek uw tuin komen onderhouden, u kunt er altijd vanuit gaan dat onze hoveniers dit vol passie doen bij u in Oss. Door goed onderhoud staat uw tuin er het gehele jaar mooi bij. Heeft u een tuin waar u nog niet helemaal tevreden over bent? Of is deze hoognodig toe aan onderhoud? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we vrijblijvend wat we voor uw tuin kunnen doen.

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.