Hovenier Rosmalen

hovenier Rosmalen Wij zijn pas trots als u gelukkig bent met uw tuin. De realisatie van uw tuinwensen stellen wij daarom centraal. LipsGroen Hoveniers komt graag bij u langs als hovenier in Rosmalen. Om uw droomtuin te realiseren gebruiken we de juiste materialen en verschillende planten. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw tuin het hele jaar door in bloei staat. Door bij u langs te komen kunnen wij uw tuin en de huidige situatie goed in kaart brengen. We luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar een tuinontwerp dat u aanspreekt.

Tuinaanleg hovenier Rosmalen

Voor de aanleg van uw nieuwe tuin is een gedegen tuinontwerp erg belangrijk. Met een tuinontwerp zorgt u dat u voorafgaand goed in kaart heeft gebracht wat realiseerbaar is en wat niet. U kunt een keuze maken uit talloze bloemen en daarmee bepalen in welke delen van het jaar uw tuin in bloei staat. Uiteraard wordt dan ook rekening gehouden met de vaste elementen in uw tuin, zoals standbeelden en een eventueel terras.

Wanneer het tuinontwerp voldoet aan uw wensen is het tijd voor de tuinaanleg van uw tuin. Onze hoveniers komen dan bij u langs in Rosmalen. Als zij toegang hebben tot uw tuin, kunnen zij doorwerken zonder dat u daarvoor thuis moet blijven of hier veel last van heeft. Hierdoor heeft u binnen een mum van tijd de tuin van uw dromen waarin u kunt genieten in alle seizoenen van het jaar.

Tuinonderhoud hovenier Rosmalen

Is uw tuin aangelegd en voldoet deze aan uw wensen? Super! Dan kunt u hier lekker van gaan genieten. Om ervoor te zorgen dat uw tuin er het gehele jaar goed bij ligt, is goed tuinonderhoud natuurlijk belangrijk. Voorafgaand in het ontwerp is het natuurlijk al belangrijk om mee te nemen of u een tuin wilt waarbij veel onderhoud of juist weinig onderhoud nodig is. Afhankelijk van de keuze hierin adviseren wij u planten en materialen waarbij veel of weinig onderhoud nodig is. Wilt u weten wat LipsGroen voor u kan betekenen? Hieronder kunt u een afspraak inplannen met Bram of Wim om uw droomtuin te realiseren.

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.