Hovenier Schaijk

Bent u op zoek naar een hovenier in Schaijk? Dan helpt LipsGroen u graag verder. LipsGroen kan u helpen met de aanleg en het onderhoud van uw tuin, ongeacht de grootte van uw tuin. Wij hebben al verschillende grote, middelgrote en kleine tuinen aangelegd in Schaijk. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het ontwerp en het onderhoud van uw tuin. U kunt hier meer lezen over onze diensten. Onderaan deze pagina vindt u een aantal projecten die wij eerder hebben uitgevoerd voor particulieren in en rondom Schaijk.

Waarom kiezen voor een hovenier voor uw tuin in Schaijk?

hovenier schaijkLipsGroen helpt u bij het onderhouden van uw tuin. Waar u daarbij aan kunt denken? Wij onderhouden uw tuin door middel van gras maaien, verticuteren en controleren de gezondheid van uw planten en bomen. Daarnaast snoeien, trimmen en kappen we uw bomen en struiken als dat nodig is. Ook wieden we het onkruid in uw tuin. Is dat alles? LipsGroen helpt u ook bij de aanleg van uw vijver, terras of andere elementen die onderhouden moeten worden in uw tuin.

Waarom dat voor u interessant kan zijn? Veel mensen kiezen ervoor om tuinonderhoud zelf te doen. Vaak doen mensen dat aan het begin van de zomer. Het kan dan zijn dat zij bepaalde machines of materialen niet in huis hebben. De hoveniers van LipsGroen kunnen dan bij u langs komen in Schaijk en helpen bij eenmalig onderhoud. Zijn er werkzaamheden die vaker dan een keer per jaar uitgevoerd moeten worden? Dan komen zij langs voor periodiek onderhoud.

Hovenier in Schaijk: wie is LipsGroen?

LipsGroen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het onderhouden en aanleggen van tuinen. Heeft u net een nieuw huis gekocht met een tuin of wilt u uw tuin vernieuwen? Dan kunnen wij u ook helpen bij tuinontwerp. We komen graag bij u langs en inventariseren dan uw wensen. Aan de hand van uw wensen bespreken we de mogelijkheden en brengen we een offerte uit. Hieronder kunt u een vrijblijvende afspraak inplannen.

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.