Hovenier Uden

Misschien herkent u het gevoel wel: de zomer breekt aan en u wilt dat uw tuin er goed bij ligt. Wanneer uw tuin er goed bij ligt, kunt u daar in de zomerdagen volop van genieten. Wanneer u start met het onderhoud van uw tuin blijkt, net als ieder jaar, dat u de juiste materialen en machines eigenlijk niet in huis heeft. U wilt uw heg en bomen snoeien, maar ook uw onkruid wieden. LipsGroen biedt dan oplossingen.

Hovenier Uden: hoe kunnen jullie mij helpen?

hovenier udenU vraagt zich misschien af hoe wij u hierbij kunnen helpen. LipsGroen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het onderhouden en aanleggen van tuinen. Ons team bestaat uit 15 gemotiveerde hoveniers met groene vingers. Zij weten alles van planten en tuinen en bieden zich aan als de meest geschikte hovenier in Uden.

Bij LipsGroen bent u dus óók aan het juiste adres wanneer u niet alleen uw tuin wilt onderhouden, maar ook aanpassingen wilt doorvoeren. Misschien heeft u al jaren dezelfde tuin en creëert deze niet het ‘gelukkige gevoel’ waar u naar op zoek bent. Of misschien heeft u net een nieuw huis gekocht en voldoet de tuin nog niet aan uw wensen. LipsGroen helpt u dan bij het ontwerp van uw nieuwe of aangepaste tuin. Zo weet u zeker dat u in de zomer maanden kunt genieten van een tuin die voldoet aan al uw wensen.

Hoe werkt dat, een hovenier in Uden?

U kunt er voor kiezen of u ons inzet voor periodiek onderhoud of eenmalig onderhoud. We kunnen u helpen om uw tuin ‘zomer klaar’ te maken door in het voorjaar eenmalig groot onderhoud uit te voeren. Uiteraard kan LipsGroen ook op maandelijkse basis bij u langs komen, zodat u zeker weet dat u tuin er altijd perfect bij ligt. Bekijk hieronder de projecten die wij al eerder hebben gerealiseerd of neem contact met ons op.

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.