hovenier vughtHovenier Vught

Bent u opzoek naar een hovenier in Vught? Zoek dan niet verder! LipsGroen Hoveniers is dé partij voor al uw vragen en wensen omtrent uw tuin in Vught. Wij helpen u met uw tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Vrijblijvend komt een van onze ontwerpers, Wim of Bram, bij u langs om uw wensen te inventariseren. We brengen in kaart wat nodig is om van uw tuin weer een droomtuin te maken. Een droomtuin waarin u kunt genieten in zowel de zomer als winter.

Waarom kiezen voor een hovenier voor uw tuin in Vught?

Heeft u op dit moment een tuin waar u veel tijd in doorbrengt, maar waar u nog niet 100% tevreden over bent? Dat kan. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw tuin om te toveren naar een tuin waar u trots op bent. Een tuin waar u in de zomer heerlijk kunt genieten van de zon en die het gehele jaar in bloei staat. LipsGroen Hoveniers kan dit voor u realiseren. We letten daarbij op verschillende factoren. Zo houden we rekening met vaste elementen, zoals een tuinpad of terras, en kiezen we bloemen uit die passen bij uw smaak. Heeft u groene vingers of wilt u juist zo min mogelijk onderhoud aan uw tuin? Ook daar houden we rekening mee. Als hovenier in Vught zorgen we dat u weer gaat houden van uw tuin!

Hoe doen jullie dat dan?

LipsGroen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het onderhouden en aanleggen van tuinen. We kunnen u helpen bij een tuinontwerp en de aanleg van uw tuin. Soms is een nieuwe tuin aanleggen niet nodig! Door middel van tuinrenovatie kunnen we er ook voor zorgen dat u weer 100% tevreden wordt over uw tuin. Hiermee bespaart u aanzienlijk in kosten. Geen tijd of zin in het onderhouden van uw tuin? We komen graag bij u langs voor eenmalig of periodiek tuinonderhoud. Aan de hand van uw wensen bespreken we de mogelijkheden en brengen we een offerte uit. Hieronder kunt u een vrijblijvende afspraak inplannen.

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.