Hovenier Wijchen

hovenier wijchenMet meer dan 40 jaar ervaring is LipsGroen Hoveniers de geschikte partij wanneer u opzoek bent naar een hovenier in Wijchen. Wij zijn pas trots als u gelukkig bent met uw tuin. LipsGroen gebruikt de juiste materialen en verschillende planten. Daarnaast zijn biodiversiteit, duurzaamheid en natuurlijke vormen voor ons belangrijk. Wij kunnen u helpen met alle facetten rondom en in uw tuin. Om goed advies te kunnen geven en u goed te leren kennen, komen wij graag vrijblijvend bij u langs. We brengen uw wensen dan in kaart en inventariseren wat mogelijk is. Zo maken we van uw tuin opnieuw een droomtuin.

Tuinontwerp en tuinaanleg door hovenier Wijchen

LipsGroen kan u helpen bij het tuinontwerp en de aanleg van uw tuin . Voor een gedegen tuinontwerp komt een van onze ontwerpers, Bram of Wim, bij u langs om uw tuin te bekijken en uw wensen te noteren.  We zien dan de stijl van uw huis en bespreken welke elementen terug moeten komen in het tuinontwerp. Naar aanleiding van het gesprek en de kennismaking met Bram of Wim wordt een 2-D ontwerp gemaakt. We vragen u dan langs te komen om het ontwerp samen te bespreken. Als alles klopt wordt een offerte opgesteld. Uiteindelijk kan dan gestart worden aan de aanleg van uw tuin in Wijchen. Ons doel? Een tuin creëren waarin u zich écht thuis voelt. U kunt hier meer lezen over onze werkwijze. 

Contact opnemen

Naast het ontwerpen en aanleggen van uw tuin helpen wij u ook bij tuinrenovatie en tuinonderhoud. Soms is een nieuwe tuin aanleggen helemaal niet nodig. Door middel van tuinrenovatie wordt u bestaande tuin weer opnieuw getransformeerd naar uw droomtuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?  Neem dan via onderstaande knop contact met ons op. Samen kijken we wat er nodig is voor uw tuin.

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.