Tuinaanleg Uden

Met meer dan 40 jaar ervaring weet LipsGroen Hoveniers als geen ander hoe zij tuinen moeten aanleggen en hoe belangrijk een goed tuinontwerp hiervoor is. Een nieuwe tuin aanleggen kan om verschillende redenen. Misschien heeft u een huis gekocht waar een tuin toebehoorde die niet helemaal aan uw wensen voldeed? Of misschien kijkt u al jaren tegen dezelfde tuin waar u niet meer tevreden over bent? Wat de reden ook is, door middel van een gedegen tuinontwerp kan een van onze ontwerpers uw wensen visueel in kaart brengen. Dit is dé basis voor een goede tuinaanleg.

Tuinaanleg Uden

Een prachtig tuinontwerp

Voordat wij beginnen met het aanleggen van uw tuin, komt een van onze ontwerpers bij u langs. Op die manier krijgen zij een goed beeld van de tuin en omgeving en kunnen zij uw wensen goed in kaart brengen. Aan de hand van het bezoek maken zij een 2D ontwerp. Met een goed tuinontwerp wordt duidelijk wat wel en niet realiseerbaar is en welke opties uw tuin allemaal heeft. Wilt u alvast meer lezen over hoe dit proces er precies uitziet? U kunt hier meer lezen over onze werkwijze.

Tuinaanleg Uden

Wanneer wij bij u in Uden komen voor de tuinaanleg, zorgen we ervoor dat u daar zo min mogelijk last van heeft. Ons uiteindelijke doel is ervoor zorgen dat u weer volop kunt genieten van uw tuin. Uw ideeën of schets zijn voldoende voor onze ontwerpers Bram en Wim om een gedegen tuinontwerp te maken waarin de elementen terugkomen waar u een fijn gevoel bij krijgt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een vrijblijvende afspraak in!

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.