Tuinaanleg Veghel

LipsGroen heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen. Voor uw tuinaanleg in Veghel bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Bij tuinaanleg legt een hovenier een nieuwe tuin aan. Dit kan zijn wanneer u een nieuw huis koopt waarbij de tuin nog moet worden aangelegd, of wanneer u niet meer tevreden bent over uw huidige tuin en besluit om deze te verbouwen. Samen met onze hoveniers brengen we uw wensen in kaart en zorgen we ervoor dat u weer volop kunt genieten van uw tuin.

Het belang van tuinaanleg Veghel

Wanneer wij bij u in Veghel komen voor de tuinaanleg, zorgen we ervoor dat u daar zo min mogelijk last van heeft. Ons uiteindelijke doel is ervoor zorgen dat u weer volop kunt genieten van uw tuin. Daarnaast zorgt een goed onderhouden en nieuwe tuin voor verhoogde waarde van uw woning.

Tuinaanleg Veghel start met een tuinontwerp

Tuinaanleg VeghelDe aanleg van een nieuwe tuin start natuurlijk met een goed en gedegen tuinontwerp. Uiteraard kunt u zelf schetsen of tekeningen aanleveren. U kunt daarop aangeven welke elementen en bloemen er in uw tuin moeten terugkomen. Samen met LipsGroen kunt u kijken of uw wensen uitvoerbaar zijn en kunnen eventuele aanpassingen worden doorgevoerd.

Waar u op kunt letten bij een tuinontwerp? Wat dacht u van de bloeitijd. Met een gedegen beplantingsplan en verschillende soorten planten zorgt u dat uw tuin het gehele jaar in bloei is. Ook kunt u denken aan vaste objecten in uw tuin, zoals tuinmeubelen, een terras, fietsenrek, standbeelden of bepaalde plekken in uw tuin die u wilt beschutten. Samen met LipsGroen bent u er zeker van dat het ontwerp van uw tuin een succes wordt.

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.