Tuinaanleg Vught

LipsGroen helpt u bij uw tuinaanleg in Vught. Wij zijn al 40 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Aan ervaring is daarom geen gebrek en inmiddels hebben we al veel grote- kleine,- en middelgrote tuinen aangelegd. Ook hebben we al veel tuinen voorzien van de meest uiteenlopende bloemen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Hoe zou u uw droomtuin beschrijven? LipsGroen helpt om uw wensen in kaart te brengen en creëert de perfecte tuin voor u. Een indruk kunt u opdoen in ons portfolio.

Tuinaanleg Vught

De mogelijkheden bij tuinaanleg Vught

Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten bij het aanleggen van uw nieuwe tuin. Weet u bijvoorbeeld al welke bloemen u wilt plaatsen? Wilt u een tuin waar u niet of nauwelijks naar hoeft om te kijken of vindt u het onderhouden van een tuin juist leuk? Weet u al waar u vaste objecten, zoals een looppad, standbeeld of tuinmeubelen, wilt plaatsen? Allemaal factoren die meespelen bij de aanleg en inrichting van uw perfecte tuin.

Om een goede tuin aan te leggen helpt LipsGroen u eerst met een goed tuinontwerp. Door middel van een tuinontwerp bepaalt u vooraf hoe uw tuin eruit gaat zien en houdt u rekening met de realiseerbaarheid van uw wensen. Wij helpen u daar graag bij. Met een goed tuinontwerp wordt uw tuin een droomtuin.

Welke diensten zijn er naast tuinaanleg Vught?

LipsGroen heeft al meer dan 40 jaar ervaring en is overgedragen van vader op zoon. Naast dat wij tuinen aanleggen en ontwerpen, onderhouden we ook tuinen en renoveren we ze. Op deze manier kunt u voor alle veranderingen in uw tuin bij ons terecht. Wij doen dit met veel liefde en enthousiasme en houden daarbij altijd rekening met uw wensen. Bent u benieuwd wat LipsGroen voor u kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.