Tuinontwerp Rosmalen

Is uw tuin verouderd of heeft u een nieuw huis gekocht en is de tuin niet naar uw smaak? Dan wilt u uw tuin veranderen. U heeft waarschijnlijk al ideeën opgedaan over hoe uw droomtuin eruit moet komen te zien. Maar waar begint u? Laat een tuinontwerp maken bij LipsGroen. Wij zijn een hovenier gevestigd in Nistelrode en maken tuinen waar u zich thuis bij voelt. Dit doen we door een fijne leefomgeving te creëren met veel verschillende planten en vormen. Bent u benieuwd welke tuinen wij al allemaal hebben ontworpen?

Tuinontwerp Rosmalen

Tuinontwerp Rosmalen door LipsGroen: de werkwijze

Komt u op dit moment niet tot rust in uw eigen tuin? Dan is dat het teken dat u niet geniet van uw tuin. U kunt daar verandering in laten brengen door LipsGroen een tuinontwerp te laten maken. Bram en Wim, onze ontwerpers, nemen contact met u op en maken een afspraak om bij u thuis langs te komen. Zij zien de huidige tuin, meten de tuin op en bespreken samen uw wensen. Vanaf dat moment gaan Bram en Wim pas beginnen met het ontwerpen van uw nieuwe of aangepaste tuin. Zodra het ontwerp klaar is bespreken zij deze met u door bij ons op kantoor. Zij geven u een beeld van de materialen, de kleuren en de vormen die in uw tuin verwerkt worden. Tijdens dit gesprek kijken zij samen of uw wensen goed verwerkt zijn en of dit is een tuin is waar u zich thuis voelt.

Tuinonderhoud voor uw tuin in Rosmalen

LipsGroen heeft al meer dan 40 jaar ervaring en is overgedragen van vader op zoon. Naast dat wij tuinontwerpen maken, leggen we ook tuinen aan, onderhouden we tuinen en renoveren we ze. Op deze manier kunt u voor alle veranderingen aan uw tuin bij ons terecht. Wij doen dit met veel liefde en enthousiasme en houden daarbij altijd rekening met uw wensen. Bent u benieuwd wat LipsGroen voor u kan doen?

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.