Tuinontwerp Vught

Net als de inrichting van een huis, is ook de gewenste inrichting van een tuin voor iedereen anders. Het is belangrijk om uzelf thuis te voelen in uw tuin. Denkt u erover na om uw tuin in Vught eens grondig aan te pakken? Of bent u niet tevreden over de huidige inrichting van uw tuin? Laat dan een tuinontwerp maken bij LipsGroen. Door middel van een goed en vrijblijvend gesprek brengen wij uw wensen in kaart. Samen ontwerpen wij uw droomtuin. Bent u benieuwd welke tuinen Lipsgroen al heeft ontworpen?

Tuinontwerp Vught

De werkwijze van LipsGroen

Voor uw tuinontwerp in Vught starten we met het bekijken van de verschillende mogelijkheden. We laten u alvast mooie voorbeelden zien om over na te denken. We stellen u de vraag of u ervan geniet om uw vrije tijd te besteden aan tuinieren of dat u juist een tuin wenst waar weinig onderhoud aan nodig is? Voor onze ontwerpers is dit waardevolle informatie om rekening mee te houden tijdens het ontwerpen van uw nieuwe tuin.

Wanneer uw tuinontwerp afgerond is, zal de realisatie van start gaan. Al onze tuinontwerpen hebben duurzaamheid als uitgangspunt. Of het nu gaat om een particuliere tuin, een schooltuin, bedrijfstuin of dakterras, met het vakmanschap van LipsGroen creëren wij een tuinontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Tuinonderhoud voor uw tuin in Vught

Is uw tuin af en wilt u het tuinonderhoud uit handen geven? Dan is dat geen probleem. LipsGroen neemt deze werkzaamheden voor u over. U kunt ons inhuren voor specifieke klussen, zoals groot onderhoud in het voor- en najaar of alleen voor het snoeiwerk. Het maakt voor ons niet uit of dit maandelijks, wekelijks of jaarlijks gewenst is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom tuinonderhoud? Klik dan hier voor meer informatie over tuinonderhoud.

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.