Tuinontwerp Uden

Woont u in Uden of omstreken en bent u opzoek naar een partij die een tuinontwerp voor uw tuin kan maken én de aanleg van uw nieuwe tuin kan realiseren? Dan bent u bij LipsGroen Hoveniers aan het juiste adres. Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij kleine-, middel- en grote tuinen omgetoverd tot droomtuin. Om werkzaamheden in uw tuin goed uit te voeren, is een gedegen tuinontwerp van groot belang. Samen met u bepalen we waar uw tuin aan moet voldoen en welke elementen we hierin laten terugkomen. Benieuwd naar eerdere projecten die wij hebben uitgevoerd? Bekijk deze dan hieronder.

Tuinontwerp Uden

Waar moet een goed tuinontwerp in Uden aan voldoen?

Een tuinontwerp heeft pas waarde als het is gebaseerd op een goed doordacht plan. Bram en Wim zijn de vaste ontwerpers bij LipsGroen. Zij helpen u in de keuze van planten, materialen, vaste elementen en constructies. Voordat zij beginnen aan het ontwerp komen ze graag vrijblijvend bij u langs. Op die manier weten zij écht wat er in uw tuin speelt en wat u belangrijk vindt. Het gewenste gevoel, de verhoudingen en sfeer worden meegenomen en vertaald naar een ontwerp. Als het ontwerp voldoet aan uw wensen, dan start vervolgens het aanleggen van uw tuin. Met al meer dan 40 jaar ervaring weten wij precies wat wij moeten doen om van uw tuin weer een droomtuin te maken. Bent u benieuwd wat LipsGroen voor u kan betekenen?

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.