Hovenier Beuningen

Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Beuningen? Dan bent u bij LipsGroen Hoveniers aan het juiste adres. Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen wij u precies vertellen wat uw tuin nodig heeft. Samen maken wij van uw tuin weer een droomtuin. Hoe we dat doen? We gaan met u in gesprek en bespreken uw wensen. Vanaf hier beslissen we wat we het beste kunnen doen aan uw tuin. We verdelen onze werkzaamheden in vier diensten, namelijk tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. Hieronder lichten we deze diensten verder aan u toe.

Tuinontwerp en tuinaanleg hovenier Beuningen

Wij helpen u graag met uw tuinontwerp en tuinaanleg. Onze ontwerpers komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Door bij u op locatie te komen, weten zij precies hoe uw tuin eruit ziet en welke mogelijkheden er zijn. Aan de hand hiervan maken zij een tuinontwerp. Uiteraard moet dit tuinontwerp ervoor zorgen dat u weer helemaal verliefd wordt op uw tuin. Zodra het tuinontwerp aan uw verwachtingen voldoet en is goedgekeurd gaan we beginnen met de tuinaanleg. Samen met u maken we een afspraak wanneer onze hoveniers beginnen. De hoveniers komen naar u in Beuningen en zorgen dat de tuin precies zo wordt als u vooraf in uw gedachten had.

Hovenier Beuningen
Hovenier Beuningen

Tuinrenovatie en tuinonderhoud

In sommige gevallen is een compleet nieuwe tuin niet nodig. Een paar aanpassingen in het ontwerp kan er al voor zorg dat uw tuin weer verandert in een droomtuin. Tuinrenovatie is dan vaak de oplossing. De basis van uw tuin staat al, we gaan alleen een paar aspecten veranderen. We kijken uiteraard naar de tuin in het geheel en zorgen dat alles goed op elkaar aansluit. Samen met u maken we graag het ontwerp!

Naast het aanpassen van uw tuin, kunnen wij deze ook onderhouden. We zorgen er dan voor dat uw tuin er het gehele jaar goed bij ligt. Denk bij onderhoud aan het maaien van het gras, tot aan het knippen of een heg of de tuin ontdoen van onkruid. Heeft u daarbij interesse in eenmalig onderhoud, of onderhoud dat maandelijks terugkomt? Voor maandelijks onderhoud sluiten wij een onderhoudscontract af. Onze medewerkers zullen u adviseren wat u hierin het beste kunt doen.

Neem via onderstaande button contact met ons op. Wie weet komen wij binnenkort bij u langs voor een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud.

Onze projecten

Met onze projecten willen we laten zien welke tuinen wij hebben ontworpen, aangelegd, gerenoveerd of hebben onderhouden.
We hebben de projecten onderverdeeld in kleine-, middelgrote-, grote- en daktuinen. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw droomtuin?
Bekijk dan onze projecten. 

Ons team aan hoveniers

Elke hovenier bij LipsGroen heeft liefde voor tuinen. Of ze nu een tuin moeten aanleggen, renoveren of onderhouden, ze hebben er veel passie voor. Hieronder vindt u meer informatie over de werkwijze van LipsGroen.